top of page

Trukket Gås med BBQ dressing

  • Forfatters billede: Anders Larsen
    Anders Larsen
  • 18. feb. 2023
  • 1 min læsning

Prøv en trukket gås.

Gæs er magert kød lige som meget andet vildt, men dette kan også være mere sejt og derfor kan lang tids stegning være en lækker måde at tilberede dit kød på.

Tag brysterne fra dine gæs uden skind og giv dem en god rub og langtidssteg dem i ovnen pakket i sølvpapir, afslut dem på grillen med røgsmuld.

Når kødet er færdigt skal du trække det fra hinanden, med to gafler trækker du kødet i stykker og her efter kommer du det hele ned en lækker BBQ sovs. Vend det godt rundt og kom det herefter i en lækker bolle med coleslaw og mayonaise fra Hellmann’s og et skud Heinz.


Rub krydderi.

1 tsk salt.

2 tsk brun farin

2 tsk paprika (gerne en bladning af sød og med røg)

1 knivspids chillipulver

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk sennepspulver.

Kødet må gerne trække et døgn i rubben.


Stegetid.

6 til 8 timer i oven pakket i sølvpapir med smør/olie og lidt fond på 90 grader, afslut på gril med indirekte varme og røgsmuld på kullene. skal kunne trækkes fra hinden inden grill.

Lad kødet hvile 15 minutter og træk det her efter fra hinanden og kom det ned i BBQ dressingen.


BBQ Dressing.

3 dråber tabasco

2 dl. Heinz tomat Kettrup

0.5 dl smagsløgs olie

2 spsk brun farin

1 spsk BBQ sovs eller engelsk sovs

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk chili

2 spsk æble eddike

Rør det godt rundt og smag til med salt og peber



Comments


Abonnerformular

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 af Anders Larsen.Kajakeventyr.dk Huntnow.dk

bottom of page